JURNALUL.RO Rețetele de primăvară, gustoase și sănătoase
Verdețurile de primăvară ne ajută să ne recăpătăm vitaminele și mineralele pe care le-am pierdut pe timpul iernii și totodată să ne detoxifiem. Astăzi vă prezentăm două rețete de primăvară, una clasică și una un pic mai neobișnuită dar deosebit de gustoasă: ciorba de lobodă și mâncare de urzici cu nuci. Ciorbă de lobodă Ingrediente: 6 legături de lobodă, 8 fire ceapă verde, 1 litru borş, 2 linguri orez, leuştean, pătrunjel verde, sare. Preparare: Se pun 2 litri de apă la fiert într-o oală. Când apa clocoteşte, se adaugă loboda, curăţată de codiţe şi bine spălată. Se adaugă ceapa verde, curăţată, spălată şi tăiată. Separat, se pune borşul la fiert. Când dă în clocot, se toarnă peste lobodă. Citeşte mai mult pe www.jurnalul.ro
08 Mai 2015, 05:41