KFETELE.RO - Iată care sunt alimentele care îţi îmbătrânesc creierul mai repede!
Uita de silueta pentru cateva clipe si gandeste-te si la modul in care iti afecteaza creierul alimentele pe care le consumi. Tofu - Controversele legate de soia continua in urma unui studiu publicat in revista Dementia and Geriatric Cognitive Disorders, care a identificat o legatura intre consumul ridicat de tofu (de mai mult de 9 ori pe saptamana) si un risc crescut de probleme cognitive si pierderi de memorie.
05 Septembrie 2015, 21:00
Sodiul - Toata lumea stie ca un nivel crescut de sodiu duce la hipertensiune si boli cardiovasculare. Un studiu canadian a scos la iveala ca excesul de sodiu din organism afecteaza si abilitatile cognitive. Studiul a fost publicat in revista medicala Neurobiology of Aging.
Grasimile trans - Pe langa faptul ca sunt dusmanii inimii, grasimile trans pot distruge si creierul. Un studiu publicat in revista PLoS One a aratat ca un consum crescut de grasimi trans duce la probleme de memorie.