SFATUL PARINTILOR. Topul alimentelor bune pentru detoxifierea organismului
Odată cu venirea primăverii simțim nevoia să renaștem și noi! Haideți să ne bucurăm împreună de legumele și fructele de primăvară și să începem o cură de detoxifiere cu toate bunătățile naturii. Aflați aici care sunt cele mai bune 8 alimente bune pentru detoxifierea organismului.
19 Februarie 2015, 09:01
1. Sfecla roșie
Sfecla este plină de nutrienți, o sursă excelentă de vitaminele B3, B6, C, betacaroten, magneziu, calciu, zinc, fier. Ea ajută ficatul și bila să dezintegreze toxinele, iar fibrele ajută la eliminarea acestora. De efectele sfeclei beneficiezi la maximum dacă o mănânci crudă, într-o salată cu legume cu frunze verzi asezonată cu zeamă de lămâie.
2. Lămâia
Lămâia contribuie la îmbunătățirea digestiei stimulând enzimele, iar vitamina C "dizolvă” toxinele care sunt foarte ușor eliminate de organism. De asemenea, lămâile stimulează ficatul să "purifice” sângele.