SFATULPARINTILOR.RO - Beneficiile cojii de lămâie
Lămâile, fructele cu proprietăți curative excelente, ar trebui folosite în totalitate. Dacă până acum aruncaţi coaja de lămâie la gunoi, acum este momentul să citiţi acest articol şi să vedeţi câte întrebuinţări şi beneficii au acestea.
17 Februarie 2015, 09:00
Lămâile sunt folosite în diferite moduri, spre exemplu dând un gust excelent apei, ajută la curățarea unor obiecte din casă sau oferă un plus de savoare unor preparate din bucătărie.
Multe persoane folosesc doar sucul și pulpa lămâilor. Însă în cazul în care ești obișnuit să arunci coaja, atunci ai putea să ai de pierdut. Iată care sunt avantajele folosirii integrale a lămâilor, potrivit site-ului MindBodyGreen.com. Atenție, lămâile trebuie să fie bio!
1. Îți oferă mai multe vitamine
Coaja de lămâie conține de 5-10 ori mai multe vitamine decât sucul. Iată câteva dintre ele: vitamina C, vitamina A, beta caroten, calciu, magneziu și potasiu.