A adăugat un singur ingredient până să fiarbă orezul și astfel a redus caloriile pe jumătate. Încearcă și tu
Fiecare aliment are nevoie de ceva. O femeie a adăugat un singur ingredient până să fiarbă orezul și astfel a redus caloriile pe jumătate. Încearcă și tu dacă vrei să slăbești!
27 Aprilie 2016, 07:02
Dar, ca toate felurile de mancare delicioase, orezul este plin de amidon, organismul il transforma instantaneu in zahar (glucoza) si apoi in cele din urma este responsabil pentru toate acele kilograme enervante si excesul de greutate. Dar exista un simplu truc pe care il puteti face pentru a schimba asta.
Trucul pe care il puteti face inca de la inceput, este ca inainte de a fierbe orezul, sa adaugati o lingura cu varf de ulei de nuca de cocos. Apoi lasati sa se topeasca si se adauga cantitatea dorita de orez. Se amesteca bine.
Apoi, se adauga cantitatea necesara de apa. Se amesteca si apoi puneti capacul! De indata ce apa fierbe, ea va scadea foarte mult, iar orezul va inflori frumos.