De ce femeile însărcinate ar trebui să mănânce pepene verde?
În sezonul de fructe proaspete, trebuie să acordăm o atenție deosebită la pepenele verde. Acest fruct conține multă apă, fibre, vitaminele C, A, vitamine din complexul B, potasiu și altele.
22 Iunie 2015, 08:32
Consumul frecvent de pepene verde ajuta la reducerea excesului de lichid din organism, imbunatateste starea pielii si mentine o silueta subtire. Prin urmare, este recomandat tuturor femeile insarcinate. Iata cateva motive sa-l mancati in fiecare zi.
Reduce arsurile la stomac
In timpul sarcinii, problemele digestive pot perturba ritmul normal al vietii. Consumul de pepene verde proaspat va ajuta la reducerea disconfortului si va actiona ca un calmant pentru stomac si esofag.
Amelioreaza greturile de dimineata
Ghimbir, suc de lamaie, acestea sunt doar o parte din remediile naturale care diminueaza greturile matinale. Pepenele verde proaspat este o alta alternativa buna, care va poate scuti de greata si varsaturile din primele saptamani de sarcina.