Dieta de atac de 7 zile a doctorului Joel Fuhrman
Poti slabi rapid si eficient cu dieta de atac de 7 zile a doctorului Joel Fuhrman.
13 August 2015, 06:35
Telul urmatoarei diete este te ajute ca in 7 zile sa duci o viata sanatoasa si lunga.
Un adevarat guru in scaderea in greutate este Dr. Joel Fuhrman. El spune ca detine secretul scaderii rapide in greutate in doar o saptamana cu dieta de atac de 7 zile.
Care e acest secret? Nu este dieta prin infometare, ci exact opusul. Planul lui iti permite sa mananci cat vrei si sa slabesti.
Cheia acestei diete este consumul alimentelor bogate in nutrienti- vitamine, minerale, phytochimicale si antioxidanti- si sarace in calorii. Cu cat consumi mai multe alimente de acest gen cu atat vei slabi mai repede.
Cum functioneaza planul Dr. Fuhrman?
Fiecare masa pe care o consumi trebuie sa urmeze anumite reguli, astfel incat sa nu ramai flamanda. Foamea este una din piedicile in calea dietelor.
Dr. Fuhrman sugereaza sa consumam alimente bogate in nutrienti care sa ajute la scaderea in greutate si la imbunatatirea starii de sanatate.
Planul se bazeaza pe alimente integrale, sanatoase dar iti permite sa consumi din cand in cand si alimente procesate.
Ideea acestei diete de atac este sa iti formezi in 7 zile noi obiceiuri care sa ajunga sa faca parte din stilul tau de viata.
Iata 3 pasi simpli de urmat daca vrei sa slabesti intr-o saptamana.
Pasul 1 in dieta de atac de 7 zile a doctorului Joel Fuhrman: urmeaza regula 90/10 in fiecare zi
Timp de 7 zile vei manca 90% din timp alimente bogate in nutrienti: vegetale, fructe, seminte, nuci, boabe si cereale integrale. 10% din timp poti consuma lactate, carne si uleiuri.
O zi din aceasta dieta arata cam asa:
Mic dejun usor
De obicei credem ca este bine sa ne incepem ziua cu proteine precum ouale. Aceasta dieta este diferita. Multe consuma atat de multe proteine incat ajung la un exces de calorii si de greutate.
Consuma la micul dejun numai fructe, ovaz, etc. Dar iaurtul este bun? In cazul acestei diete, nu. Daca te ingrijoreaza totusi aportul de calciu, avem un pont: alimentele naturale neprocesate precum fructele si legumele contin destul calciu.
De exemplu, o portocala contine 60 mg de calciu.