Lifting facial prin acupunctură și fitoterapie
Cu trecerea timpului pielea își pierde din frumusețe și din elasticitate. Orice femeie dorește să își mențină tenul tânăr pentru mai mult timp.
12 Martie 2018, 22:42
Însă actiunea factorilor nocivi din mediu si procesele biologice de imbatranire ale organismului afecteaza aspectul pielii si al tenului. Ca raspuns la nevoile mondiale ale femeilor, industria cosmetica si cea a chirurgiei plastice au dezvoltat o multitudine de optiuni pentru indepartarea ridurilor si a semnelor de imbatranire.
Medicina traditionala ofera de mii de ani cele mai viabile si mai eficiente solutii pentru prevenirea, combaterea si eliminarea ridurilor si a altor probleme estetice, specifice fiecarei categorii de varsta. Una dintre solutii este liftingul facial realizat prin acupunctura si / sau tratament cu produse cosmetice din plante.
Beneficiile acestui tip de lifting sunt evidente:
este nedureros si neinvaziv
celulele epiteliale si structura pielii sunt regenerate prin activarea resurselor proprii de refacere ale organismului
prin activarea anumitor puncte de acupunctura se trateaza si bolile interne care au produs dereglarile structurale de pe suprafata pielii, eliminandu-se astfel cauzele generatoare
procesul actioneaza atat la suprafata cat si in profunzimea pielii, astfel efectele obtinute sunt de lunga durata si nu este necesara repetarea tratamentului dupa perioade scurte de timp
produsele cosmetice continute in schema de tratament sunt naturale 100%, fiind realizate din combinatii de plante si vaselina cosmetica (cea mai eficienta baza cosmetica pentru conservarea si mentinerea proprietatilor curative ale plantelor)
De ce apar ridurile?
Ridurile si alte semne specifice sunt efecte ale procesului de imbatranire, proces biologic manifestat si prin deshidratarea si sclerozarea celulelor epidermice. Desi in corpul uman toate celulele sunt inlocuite cu altele noi la un anumit interval de timp, modificarea structurii pielii se va mentine intrucat noile celule se formeaza pe baza structurii de ADN alterat al celulelor inlocuite.
Procesul de deshidratare si sclerozare al pielii poate avea si alte origini: cicatrici, socuri mecanice (lovituri), dereglarea functionala a ariei corticale raspunzatoare de portiunea de piele afectata.
Cicatricile, prin existenta lor, intrerup circuitul energetic. Intreruperea se propaga in lant in organism iar in timp poate cuprinde toata pielea. In momentul unui soc mecanic se produc foarte multe reactii chimice locale, ceea ce duce intr-un final la deteriorarea informatiei ADN-ului. Acest proces a fost dovedit stiintific prin studii ale termografiei computerizate de contact. Socurile psihice sau emotionale pot provoca vasoconstrictia vaselor de sange ce iriga pielea anumitor zone de pe corp. Drept urmare, la nivel celular toxinele si produsii metabolici sunt blocati iar oxigenarea si hranirea celulelor este redusa. In timp, daca nu se actioneaza in niciun mod, se ajunge la sclerozarea sau imbatranirea prematura a celulelor din zona respectiva.
Citeste continuarea pe pirasan.ro
Foto: Pixabay