CLICKPENTRUFEMEI.RO - 5 mirodenii și plante aromatice care luptă împotriva cancerului
Mirodeniile sunt folosite de majoritatea oamenilor pentru a da gust preparatelor culinare. Însă unele dintre ele nu doar că dau un o aromă aparte mâncării, dar te ajută și să lupți contra cancerului. Citește în continuare care sunt plantele pe care trebuie să le ai mereu în debara.
22 Februarie 2016, 10:15
Ghimbirul
A fost mult timp folosit în medicina populară pentru tratarea oricărei boli, de la răceală la constipație. Acesta poate fi utilizat în stare proaspătă sau sub formă de pulbere (condiment). Deși aroma ghimbirului proaspăt este semnificativ diferită de cea a condimentului, ele pot fi substituite una cu alta, în multe rețete. Acesta are grija de sănătatea stomacului, în timpul tratamentului pentru cancer.
Rozmarinul
Este o plantă consistentă, mediteraneană, care este o sursă bună de antioxidanți. Datorită originii sale, rozmarinul este frecvent utilizat în gătitul rețetelor mediteraneene. Îl poți folosi pentru a da aromă supelor, sosurilor pe bază de roșii, pâinii și alimentelor bogate în proteine, cum ar fi carnea de pasăre, carnea de vită sau cea de miel.
Acesta ajută la detoxifiere, protejându-ți organismul de pericolele externe.
Află ce alte plante luptă împotriva cancerului AICI.