CLICKPOFTABUNA.RO Ciorbă de pui cu „tăiţei“ de legume (rețete românești pe gustul tău)
Am vrut să folosesc paste la această ciorbă de pui cu „tăiţei“ de legume, dar am zis că este mai bună varianta propusă. Ai nevoie de morcovi, varză, ţelină şi sfeclă. Despre varză trebuie să ştii 1-2 pahare pe zi cu suc din această legumă, cu 40-50 de minute înainte de masă, te revitalizează (este energizant, reduce migrenele şi înlătură ameţeala). mai este recomandat în anemie, gastrită, ulcer gastric şi duodenal, astm, bronşită, diabet şi paraziţi intestinali. Eficienţa sucului cr5eşte dacă-l amesteci cu o linguriţă de zeamă de lămâie. Iată de ce ai nevoie pentru prepararea acestei rețete românești:
21 Martie 2016, 12:24
Ciorbă de pui cu „tăiţei“ de legume – Ingrediente (4 porţii)
500 g piept de pui
2 morcovi
200 g varză
1 ţelină
1/2 sfeclă mică
1 ceapă
3 căţei usturoi
2 linguri mazăre din conservă
2-3 fire ceapă verde
100 g smântână
1/2 l borş
1 ou
sare
piper