CLICKPOFTABUNA.RO Cod la tigaie,cu unt topit şi lămâie (rețete românești pe gustul tău)
Această reţetă de file de cod la tigaie, cu unt şi multe condimente, va deveni în curând preferata familiei tale. În plus, este o reţetă românească foarte simplă, ai nevoie doar de 5 minute de pregătire şi alte 5-6 minute pentru a prăji codul în unt. Peştele va deveni atât de suculent şi moale, numai bun să îl mănânci cu puţină zeamă de lămâie.
22 Aprilie 2016, 16:04
Ingrediente (2-4 porţii):
600-700 g cod (proaspăt sau congelat)
6 linguri de unt fără sare, tăiat felii
Pentru condimentarea peştelui
1/4 linguriţă usturoi pudră
1/2 linguriţă sare
1/4 linguriţă piper măcinat
1 linguriţă boia de ardei
câteva felii de lămâie
ierburi aromatice, pătrunjel sau coriandru