CLICKPOFTABUNA.RO Fasole bătută rețeta moldovenească
Acest preparat tradițional românesc se gătește ușor diferit în funcție de zona din care provine. Rețeta moldovenească are multă ceapă și este foarte gustoasă, excelentă pentru posturi și în zilele răcoroase. Fasolea bătută este una dintre cele mai sățioase mâncăruri românești și este preferată de toată lumea, mai ales atunci când este servită alături de murături făcute tot în casă.Prepararea fasolei poate fi un proces destul de greu de realizat, dar merită tot efortul. Secretul este să nu uitați să lăsați fasolea la înmuiat, va fierbe mult mai ușor și mai rapid. În plus, cine are un blender vertical se poate bucura enorm, căci i se va ușura foarte mult munca. Iată o rețetă de fasole bătută rețeta moldovenească ce vă va lăsa gura apă și veți dori o nouă porție.
16 Septembrie 2015, 12:50
Ingrediente:
Jumătate de kg de fasole uscată
4-5 cepe mari
4 linguri ulei
Jumătate de căpățână de usturoi
2 linguri pastă de tomate
Sare
Piper
Află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro