CLICKPOFTABUNA.RO Macaroane cu brânză la cuptor (reţete româneşti pe gustul tău)
Feluri de mâncare foarte cremoase şi cu multă brânză sunt printre cele mai populare. Şi eu sunt una din acele persoane care se entuziasmează, de exemplu, în faţa unei porţii de macaroane cu brânză la cuptor. Dacă mai are şi o crustă pe deasupra, m-a cucerit definitiv. În această reţetă românească de macaroane cu brânză la cuptor, ouăle ajută la „aşezarea“ macaroanelor şi a brânzei şi ajută la păstrarea formei atunci când tai porţiile.
11 Martie 2016, 11:29
Macaroane cu brânză la cuptor – Ingrediente (10 porţii)
1 pachet macaroane, fierte
16 biscuiţi săraţi, zdrobiţi
1 linguriţă sare
1 linguriţă piper
400 g brânză cheddar, răzuită
6 ouă bătute
4 căni lapte