CLICKPOFTABUNA.RO Mere umplute în aluat
Merele sunt recomandate cardiacilor şi hipertensivilor. pectine din coajă reţine colesterolul şi lipidele alimentare, încetinind asimilarea lor şi împiedicând colesterolul „rău“ săblocheze arterele. datorită acţiunii sale antioxidante, quercitina previne la rândul ei ateroscelroza şi riscurile de tromboză. Ne-am gândit să vă propunem o reţetă de mere umplute în aluat pentru azi.
15 Octombrie 2015, 12:21
Mere umplute în aluat – Ingrediente
Pentru aluat
300 g făină
150 ml apă
1 lingură ulei
1 praf de sare
200 g unt
Pentru umplutură
8 mere dulci, potrivite
8 linguriţe gem
(după preferinţă)
4 linguriţe zahăr
2 pliculeţe zahăr vanilat
1 linguriţă scorţişoară
măcinată
Pentru decor
2 albuşuri
100 g zahăr
Află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro