CLICKPOFTABUNA.RO Poale-n brâu cu brânză dulce și stafide
Iată o rețetă tradițională românească, foarte apreciată și iubită de toți, poale-n brâu cu brânză dulce și stafide. Cine nu a încercat aceste minunății, nu ar trebui să mai aștepte, ci să prepare cât mai repede aceste brânzoaice extrem de bune, specialități ca la bunica. Deși poate părea greu de făcut la prima vedere, merită tot efortul. Lucrurile bune necesită timp, dăruire și talent. Așadar, apucați-vă de treabă numaidecât.
18 Septembrie 2015, 10:50
Ingrediente Poale-n brâu cu brânză dulce și stafide:
Pentru aluat:
500 de grame de făină
240 de ml de lapte
25 de grame de drojdie proaspătă
2 ouă potrivite
60 de grame de unt
90 de grame de zahăr
1 vârf de cuțit de sare
Coaja de la 1 portocală
Pentru umplutură cu brânză dulce și stafide:
350 de grame de brânză de vaci bine scursă
150 de grame de zahăr
2 ouă
Coaja rasă de la o portocală
2 linguri de griș
60 de grame de stafide
1 vârf de cuțit de sare
1 plic de zahăr vanilat
1 gălbenuș ou cu 2 linguri de lapte pentru uns
Află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro