CLICKPOFTABUNA.RO Prăjitură cu cremă de dovleac
Foloseşte pentru această reţetă şi un praf de scorţişoară care este unul dintre cele mai vechi condimente din bucătăria internaţională, fiind menţionată în scrierile egiptene, care o amintesc ca ingredient folosit pentru aromarea mâncărurilor. În Orientul Mijlociu, scorţişoara este folosită în special pentru prepararea mâncărurilor din pui şi din miel, dar şi a preparatelor din legume.
28 Septembrie 2015, 10:55
Ai nevoie de
Pentru blat:
2 căni pesmet de biscuiţi
90 g unt
2 linguri de zahăr tos
zahăr vanilat, opţional
Pentru umplutură
500 g dovleac copt
200 g zahăr
700 g brânză de vaci
4 ouă
1 praf de scorţişoară
5 linguri smântână grasă
200 g brânză vaci
Pentru decor
200 g zahăr brut
80 g unt
100 g frişcă lichidă
miez de nucă
1 frunză mentă
Află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro