CLICKPOFTABUNA.RO Spanac cu cârnaţi la cuptor (reţete româneşti pe gustul tău)
Carnea şi legumele au făcut întotdeauna casă bună. Dacă mai adaugi şi un pic de brânză sau caşcaval, meniul promite a fi delicios. Poţi prepara tarta şi cu spanac crud. Îl speli, îl opăreşti 1-2 minute, îl pui la scurs, apoi îl tai. Dacă nu-ţi place caşcavalul, poţi pune în compoziţia acestui fel de mâncare de spanac cu cârnaţi la cuptor, orice fel de brânză tare doreşti.
24 Februarie 2016, 16:14
Spanac cu cârnaţi la cuptor – Ingrediente (1 tavă)
1 m cârnaţi proaspeţi
3 cepe
3 linguri făină
50 ml vin roşu sec
500 g spanac congelat
4 ouă
100 ml smântână
300 g caşcaval
ulei
sare
piper
câteva fire rozmarin uscat