CLICKPOFTABUNA.RO Tocană cu carne şi legume în aluat (reţete româneşti pe gustul tău)
Vă prezentăm una dintre reţetele româneşti de tocană, ca la mama acasă. Dacă ai decongelat mai multă carne, pentru această reţetă de tocană cu carne şi legume în aluat, trebuie să o foloseşti pe toată pentru că dacă o recongelezi îşi pierde din proprietăţi. Nu pune carnea îngheţată în apă, ci dezgheaţ-o numai în frigider. Nu căli prea mult timp usturoiul pentru că devine amar. Adaugă-l în mâncare mai spre final.
05 Ianuarie 2016, 11:06
Tocană cu carne şi legume în aluat – Ingrediente (4 porţii)
1 foaie aluat foitaj
2 cepe
2 morcovi
500 g fasole păstăi
4-5 căţei usturoi
100 ml vin alb sec
3 cartofi
1 kg carne
2 frunze dafin
3 linguri ulei
1 ou
sare
piper
1 lingură bulion