CLICKPOFTABUNA.RO Tocăniţă de cartofi cu cârnaţi şi castraveţi muraţi (rețete românești pe gustul tău)
Maghiranul, pe care este musai să-l folosiţi la prepararea acestei reţete românești de tocăniţă de cartofi cu cârnaţi şi castraveţi muraţi, este originar din Asia Mică şi este folosit ca medicament şi condiment, în egală măsură . Anticii foloseau maghiranul ca şi condiment, la conservarea preparatelor din carne. Specialiştii greci şi romani recomandau terapia cu maghiran bolnavilor care se confruntau cu migrenele sau cu sughiţul provocat de mahmureală.
13 Ianuarie 2016, 10:01
Tocăniţă de cartofi cu cârnaţi ţi castraveţi muraţi – Ingrediente (4 porţii)
600 g cârnaţi polonezi
2 linguri ulei
2 linguriţe boia de ardei dulce
1 ceapă mare
2 linguri făină
500 ml supă de vită
200 g cartofi
100 g castraveciori muraţi
2 linguriţe maghiran uscat
piper negru
sare
1-2 cepe de apă
maghiran proaspăt pentru decor