JURNALUL.RO - Sucul de cartofi - remediul natural pentru numeroase boli
Deși ideea de a consuma cartofi cruzi nu este tocmai populară, beneficiile acestora sunt cunoscute și apreciate de adepții medicinei tradiționale.
27 Octombrie 2015, 08:16
Sucul de cartofi este un elixir prețios, beneficiile acestuia fiind promovate de călugării budiști.
Singurul amendament este că trebuie să fim atenți când alegem cartofii. Potrivit naturalmedicinehouse.com, doar tuberculii bine copți pot fi consumați, pentru că în coaja verde, dar și în cea a cartofilor încolțiți se găsește o substanță toxică, numită solanină.
Cartoful, remediu pentru boli grave
Sucul de cartofi este un remediu natural minunat pentru gastrită, una din bolile cel mai des întâlnite. Tot ce trebuie să faceți este să consumați o lingură de suc diluat în puțină apă, cu jumătate de oră înainte de masă.
În tratamentul ulcerului stomacal și duodenal, trebuie să consumați 50 ml de suc suc de cartofi pe stomacul gol, zilnic.
Sucul de cartofi este eficient în reducerea nivelului zahărului din sânge și poate combate bolile de plămâni.
Călugării budiști sunt de părere că 200 de ml de suc de cartofi consumat zilnic poate să vindece cancerul și alte afecțiuni mortale. În Japonia, oamenii de știință au făcut experimente pe șoareci și au stopat creșterea tumorilor cu ajutorul unei substanțe extrase din cartofi.