SFATULPARINTILOR.RO - Consumul de usturoi crud reduce semnificativ riscul de cancer! De câte ori pe săptămână să îl consumi
Motivul pentru care mor atât de mulți oameni după ce au fost supuși unui tratament convențional împotriva cancerului este ca, în afara afectării celulelor sănătoase, chimioterapia le determină să secrete o proteină care susține dezvoltarea tumorii și încurajează rezistența la tratamentele ulterioare.
19 August 2016, 04:11
Cum se poate, pe bună dreptate, ca organismul să se recupereze dacă este tăiat, otrăvit și ars, iar acest lucru să fie considerat o practică acceptabilă pentru tratarea cancerului?
Puterea usturoiului
Usturoiul face parte din familia liliaceelor si este o planta legumicola bienala. Este utilizat din cele mai vechi timpuri atat pentru proprietatile sale culinare cat si pentru cele medicinale.
Caracteristica distincta a usturoiului este mirosul special care provine din procesul de descompunere a enzimelor cu continut de sulf care are loc in momentul taierii sau strivirii sale.
Chiar daca nu este o sursa importanta de nutrienti esentiali, usturoiul ofera o multime de beneficii pentru sanatate datorita prezentei in compozitia lui a oligosaccharides si a proteinelor bogate in arginina, a seleniului si a flavonoidelor.
Exista multe dovezi care anumiti compusi ai usturoiului sunt asociati cu reducerea cazurilor de cancer la san, colon, esofag, cancer de piele, uterin si cancer la plamani.