YVE.RO Ciorbă de fasole neagră și dovleac
Ciorba de fasole neagră și dovleac este o rețetă de ciorbă vegană, sănătoasă și sățioasă, bogată în nutrienți.
09 Octombrie 2015, 05:47
Dacă doriți să încercați o rețetă specifică toamnei și nu numai, ciorba de fasole neagră și dovleac reprezintă o alegere foarte gustoasă, aromată și putin picantă, fără gluten. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru 4 porții.
Ingrediente pentru ciorbă de fasole neagră și dovleac:
Pentru ciorbă:
- 500 g de fasole neagră, clătită și uscată
- 5 căni supă concentrată de legume
- 1 ceapă
- 5 căței de usturoi
- 1 ardei iute
- 1 linguriță ulei de măsline
- 3 căni de dovleac tăiat cuburi
- 2 frunze de dafin
- ½ lingură de oregano mărunțit
- ½ lingură fulgi de ardei roșu, zdrobiți
- - 1 lingură de chimion mărunțit- ½ cană de quinoa
Pentru garnitură:
- 1 avocado feliat
- zeama de la 1 lime proaspăt
- o mână de coriandru tocat