Slăbire: plantele, aliații siluetei tale
Sărim peste mese sau mâncăm pe fugă din lipsă de timp, ciugulim pentru a compensa: stilul nostru de viață nu ne permite întotdeauna să avem o alimentație perfect sănătoasă, ceea ce are inevitabil repercusiuni asupra siluetei noastre. Pentru a reveni pe drumul spre slăbire, tot ce trebuie să faceți este să reduceți caloriile și să optați pentru anumite plante cu beneficii dovedite pentru siluetă.
Articol de Simona Lazăr, 11 Ianuarie 2024, 21:11
Slăbire: topirea grăsimilor
Nu există niciun secret pentru a slăbi: trebuie să ardeți mai multe calorii decât consumați. Ușor de spus, dar nu întotdeauna ușor de aplicat. Pentru a te ajuta, te poți baza pe suplimentele alimentare care conțin principii active de lipocombustie, cum ar fi guarana sau ceaiul verde, care pot acționa asupra țesutului adipos depozitat în organism. Prin creșterea cheltuielilor energetice, acestea încurajează arderea grăsimilor inutile. Alte suplimente de slăbire acționează asupra stomacului. Pe bază de substanțe naturale care nu pot fi asimilate de organism și, prin urmare, nu au calorii, acestea inhibă absorbția excesului de grăsime ingerat în timpul meselor și îl elimină. Altele, în special cele pe bază de cafea verde, limitează stocarea grăsimilor și a zaharurilor.
Slăbire și moderatori de apetit: o mână de ajutor
În combinație cu un aport ridicat de lichide, moderatorii de apetit vă pot ajuta și ei să slăbiți. Compuse din fibre, cum ar fi pectina de mere, aceste suplimente alimentare moderează pofta de mâncare și senzația de foame care duce la pofte și la ronțăieli, în special de alimente zaharoase. Sub formă de capsule care se înghit cu o jumătate de oră înainte de masă, acești moderatori mecanici ai apetitului se umflă la contactul cu apa pentru a forma un gel în stomac, oferind o senzație de sațietate.
Cu toate acestea, nicio plantă, oricât de eficientă ar fi, nu poate înlocui bunele obiceiuri alimentare, care, în general, necesită puțin efort: reduceți consumul de zaharuri și grăsimi și consumați fructe și legume la fiecare masă.