Apa de aur. Secretul SUCCESULUI apei româneşti, apreciată la nivel mondial şi vândută cu 25 Euro sticla
Apa de aur, extrem de preţioasă atât la propriu, cât şi la figurat este o bogăţie a naturii care curge din munţi încă de pe vremea dacilor. Singura modificare notabilă este aceea că, între timp, oamenii i-au schimbat traseul şi au transformat-o într-un lux căutat şi apreciat de oamenii bogaţi de pe mapamond.
15 Aprilie 2017, 14:51
Astfel, de pe versantul Munţiilor Dognecei din Caraş-Severin, „lichidul de aur” ajunge acum în fabrica de la Ocna de Fier printr-o conductă, este filtrat şi transformat în 10 minute în profit.
Este vorba despre produsul denumit „Aur'a“, afacerea unor investitori din Timişoara, ai căror angajaţi încarcă apa în sticle direct la sursă. „Este modul cel mai normal, natural de a contrabalansa greşelile alimentare pe care noi le facem”, afirmă Dana Stoian, medic nutriţionist şi endocrinolog cu privire la această apă valoroasă.
Apa de aur, un miracol (vezi video)
Apa este cu adevărat specială, datorită coloizilor de aur și argint pe care îi conţine. Aceste particule preţioase îi conferă avantajul unui PH aproape de valoarea ideală, aşa cum orice apă minerală ar trebui să îl aibă.
Datorită calităţii şi beneficiilor sale, extravanganta apă a devenit un lux, un capriciu al oamenilor bogaţi din întreaga lume. Apa - minune este livrată clienţilor cu avionul şi, în ciuda preţului de 25 Euro pe sticla de 700 ml, comenzile curg necontenit. De la staţiunile de lux din Europa, până la hotelurile de cinci stele din Dubai ori la magnaţii chinezi, toţi beau apa românească de aur.
Apa de aur, apă pură
„Apa iese din munte în stare naturală microbiologic pură, stabilizată în mod natural cu aur şi argint. Nu avem decât două filtre: un filtru de un micron şi un filtru de 0.2 microni din hârtie. Deci sunt singurele intervenţii asupra acestui produs. Pentru a avea acest produs în stare naturală, în stare pură este de-a dreptul un miracol. I-am făcut analizele. Surpriză! A venit o apă cu parametrii unici în lume”, spune Horaţiu Rada, administrator şi asociat al fabricii care a „adoptat” aceasta apă, au creat o marcă din ea şi au făcut-o într-un mod profitabil, cunoscută în întreaga lume.
Calităţile unice, de necontestat ale apei au fost recunoscute şi de Institutul Internaţional pentru Gust şi Calitate de la Bruxelles, care a testat-o şi a notat-o cu cea mai înaltă distincţie: trei stele de aur.