-

Drum de succes în actoria spaniolă și voluntariat românesc pe meleaguri italiene

Emisiunea „Departe de acasă” descoperă români deosebiți, care trăiesc în diferite locuri ale lumii, iar apoi sunt prezentați lumii intregi.

Realizatoarea emisiunii, Simona Popescu, vă invită duminică, 26 aprilie, de la ora 17.00 (ora României) să aflați povestea unei fetițe timide care, pe când avea câțiva anișori, visa, acolo unde creștea alături de cei dragi într-un frumos sătuc sucevean, să devină actriță.

Departe de orice școală de actorie și departe de lumea orașului în general, a decis să plece în străinătate, la fel că mulți alți consăteni. A muncit din greu, s-a întreținut singură în facultate, dar apoi i-au fost oferite mai multe roluri în producții spaniole care s-au bucurat de succes.

În acest prim interviu acordat presei din România, Ana Nicoleta Hacman ne povestește pe ce anume s-a bazat, cât de greu, dar frumos și pasionant a fost și este acest drum, care este serialul în care joacă acum, în vremuri de pandemie chiar așa, filmandu-se de acasă, dar și cum poți să reușești într-o lume concurențială acerbă.

Ana Nicoleta Hacman

Concursurile organizate pe grupul de facebook al emisiunii sunt un prilej pentru a descoperi oameni remarcabili, care mobilizează numeroși susținători în favoarea lor. Așa că pornind de la un concurs de fotografie cu tematică gastronomică de sezon, respectiv masa pregătită în familie pentru Paște, care a fost câștigat de o gospodină româncă din Torino, ajungem la povestea din spatele platoului cu bunătăți.

Care a fost pregătit nu numai pentru familie, ci a fost și donat o parte românilor și italienilor fără posibilități materiale, care s-au putut și ei bucura cu această ocazie că pot sărbători Învierea cum se cuvine, grație efortului doamnei Liliana Solomon.

Liliana Solomon

Concurența a fost acerbă, la concurs participând ascultători din Germania, Portugalia, SUA, Spania, Italia și România!

Din calupul de știri al emisiunii sunteți invitați să aflați despre cum își revine Italia după această epidemie cu covid-19, care sunt părerile unor politicieni despre sezonierii români în UK, ce se întâmplă la o fermă de sparanghel din Germania, cum își vor relua activitatea bisericile din Austria și dacă numărul deceselor din Spania s-a stabilizat.

Articole înrudite