-

Anchetatorii au revenit marți, 17 septembrie, în judeţul Olt pentru a încerca să reconstituie din nou crimele mărturisite de Gheorghe Dincă.

Astăzi are loc reconstituirea în cazul dispariţiei Luizei Melencu, tânăra de 18 ani din localitatea Dioşti din judeţul Dolj dispărută pe 14 aprilie. Noile investigaţii au început ieri, când a fost cercetată dispariţia Alexandrei Măceşanu.

Trebuie să reamintim faptul că ancheta a pornit de la domiciliul lui Gheorghe Dinică, în această dimineaţă în jurul orelor 9:00, prima oprire fiind undeva în centrul oraşului Caracal. Este vorba despre locul de unde Luiza Melencu s-a urcat în maşina inculpatului în drumul ei spre casă. Reconstituirea a vizat apoi drumul spre Dioşti, localitatea de domiciliu a presupusei victime. Convoiul de procurori şi criminalişti s-au oprit, la indicaţia lui Gheorghe Dincă, în mijlocul unuui câmp. Acolo inculpatul ar fi tras maşina pe dreapta, ar fi lovit-o pe fată şi, asemănător cazului răpirii Alexandru Măceşeanu, ar fi imobilizat-o pe bancheta din spate a autovehiculului şi s-ar fi întors în casa din Caracal. Aici, principalul suspect în cazul crimelor dă în continuare explicaţii anchetatorilor privind modul în care a sechestrat-o şi a ucis-o pe Luiza. Oficial, însă, în afara declaraţiilor sale, nu există dovezi privind dispariţia şi moartea acestei tinere.

RADOR

Foto: Pixabay

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.