-

Autorităţile şi reprezentanţii patronatelor din domeniul hoteluri-restaurante discută, în acest sfârşit de săptămână, condiţiile în care s-ar putea deschide în curând şi spaţiile interioare ale restaurantelor.

Restricţia nu a putut fi ridicată la termenul avansat anterior, 1 iulie, din cauza evoluţiei negative a epidemiei de COVID-19, cu peste 300 de cazuri zilnic în ultimele două săptămâni. Şeful Direcţiei generale pentru turism din Ministerul Economiei, secretarul de stat Răzvan Pîrjol, a explicate la Radio România Actualităţi că sunt luate în calcul reguli similare cu cele impuse pentru redeschiderea teraselor:
Răzavn Pîrjol: „Un număr clar şi cert de persoane la interior. Deci, astea sunt nişte propuneri pe care le vom discuta în aceste zile şi cu Ministerul Sănătăţii. Încercăm să avem, bineînţeles, aceleaşi reguli de distanţare fizică, de utilizare a măştii în momentul servirii, de a avea fluxuri foarte clare de persoane, deci, intrări şi ieşiri separate.”

RADOR
Foto: Pixabay

Save
Cookies - preferințele utilizatorului
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă refuzați utilizarea cookie-urilor, este posibil ca acest site să nu funcționeze conform așteptărilor.
Accept
Nu accept
Află mai multe
Functional
Instrumente utilizate pentru a vă oferi mai multe funcții atunci când navigați pe site, acestea pot include partajarea socială.
PHP.net
Accept
Nu accept
Marketing
Set de tehnici care au ca obiect strategia comercială și în special studiul pieței.
Facebook
Accept
Nu accept
Vot
Vot
Accept
Nu accept