-

Gastronomie

Pește în mintea noastră, pește în farfurie! Cartea de bucate a FAO vă ajută să cunoașteți, să gătiți și să mâncați pește.

Usturoiul este un ingredient popular în bucătărie datorită aromei și gustului sale puternice și delicioase. De asemenea, este un aliment bogat în substanțe nutritive și fitochimicale benefice pentru sănătate. 

Când supermarketurile au fost brusc goale în timpul pandemiei, a fost deosebit de important să ai o rezervă de alimente neperisabile. Dar, păstrarea la îndemână a o mulțime de produse alimentare a fost întotdeauna o idee grozavă.

Pagina 1 din 218
Save
Cookies - preferințele utilizatorului
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă refuzați utilizarea cookie-urilor, este posibil ca acest site să nu funcționeze conform așteptărilor.
Accept
Nu accept
Află mai multe
Functional
Instrumente utilizate pentru a vă oferi mai multe funcții atunci când navigați pe site, acestea pot include partajarea socială.
PHP.net
Accept
Nu accept
Marketing
Set de tehnici care au ca obiect strategia comercială și în special studiul pieței.
Facebook
Accept
Nu accept
Vot
Vot
Accept
Nu accept