-

Nu mai consumați cafea pe stomacul gol! Află motivul

Cafeaua poate ajuta la prevenirea bolilor periculoase, cum ar fi cancerul de colon.

Însă, începerea zilei cu acea cană de relaxare, pe stomacul gol, ar putea provoca o varietate de probleme de sănătate care ar putea reduce substanțial celelalte beneficii ale cafelei.

Cofeina pe stomacul gol poate provoca dezastre cu tractul digestiv.

Primul lucru pe care cei mai mulți oameni îl fac dimineața este să consume o ceașcă de cafea. Unii oameni nu mănâncă nici măcar micul dejun.

De multe ori, în timpul perioadelor de stres și în zilele când masa de prânz nu este o opțiune, o persoană va alege încă o ceașcă de cafea pentru a combate senzatia de foamea și pentru a creaște energia. (PM)

Cafeaua este o sursă importantă de antioxidanți, numeroase studii demonstrând efectele sale benefice.

Conform oamenilor de știință, această băutură energizantă poate preveni numeroase boli, dar pe de altă parte poate cauza probleme de sănătate grave.

Cafeaua este nocivă atunci când este consumată pe stomacul gol, deoarece stimulează secreția de acid clorhidric, iar persoanele care suferă de gastrită sunt cele mai afectate în această situație.

Experții atrag atenția asupra faptului că nu ar trebui să bem cafea la scurt timp după ce ne-am trezit pentru că nivelul cortizolului va crește rapid, iar corpul va avea nevoie de mult timp pentru a-și reveni.

Citeste continuarea AICI

Foto: pixabay

Articole înrudite