-

Unde te poţi vaccina anti COVID-19, direct în maşină şi fără programare

Locuitorii din Arad au la dispoziţie un astfel de centru - cel de-al treilea, după cele de la Deva şi Cluj-Napoca. Acesta va funcţiona zilnic, între orele 8:00 şi 20:00, iar vaccinul administrat este cel de la Pfizer, spune şeful Direcţiei judeţene de Sănătate Publică, Horea Timiş.

Horea Timiş: Va funcţiona un centru de vaccinare în parcarea de la Real. Cine merge acum la cumpărături, în perioada sărbătorilor, se poate opri la centrul de vaccinare, se poate vaccina şi apoi să-şi continue în linişte /cumpărăturile/. Vor funcţiona mai multe centre de vaccinare şi în faţa primăriei /.../ şi împreună cu HoReCa suntem în discuţii şi o maşină care va vaccina la companii, deci practic sunt mai multe proiecte, iar acesta este unul dintre ele.

În paralel, Primăria Arad pregăteşte vaccinarea la domiciliu, în special pentru persoanele vârstnice.

Primarul Călin Bibarţ: În această perioadă, cu voluntari, înscriem pe listă persoanele care doresc să se vaccineze la domiciliu, având nevoie în primul rând de numărul de telefon la care să fie sunați de specialiștii noștri, astfel încât să poate beneficia de vaccinare la domiciliu, fiind foarte comod astfel pentru cei care doresc sau pentru cei care poate au probleme cu programările pe platformă, nu știu cum sau nu au timp şi de comun acord se va stabili ziua, ora, când vor fi vizitaţi la domiciliu de către personalul medical din echipele mobile.

De asemenea, de joi, 29 aprilie 2021, bucureştenii vor putea să se vaccineze, şi ei, direct în maşină şi fără programare, în Piaţa Constituţiei, anunta Radio Romania Actualitati.

Foto: pixabay

Articole înrudite