-

A fost lansat primul parfum cu aromă de...Jupiter

Compania TOLI lansează un nou parfum, inspirat de aromele de pe planeta Jupiter. Creatorul noului produs este Apostolos Charisis, care a îmbinat în noua aromă note subtile de sulf, migdale amare şi mosc.

Potrivit acestuia, parfumul transmite "un mesaj mândru şi avangardist celor din jur" şi poate fi comandat la un preţ de 34 de dolari pentru 15 mililitri şi 59 de dolari pentru 50 de mililitri.

Apostolos Charisis a studiat arta aromelor în oraşul francez Grasse, capitala mondială a parfumurilor din lume, însă, fiind un mare fan al ştiinţei, a decis să încerce teritorii neexplorate în această afacere.

"Mirosurile de iasomie şi trandafiri sunt cu adevărat plăcute si voi continua să le folosesc în creaţiile mele, dar au devenit supraexploatate şi plictisitoare. Din acest motiv, am decis să mă inspir din gigantul gazos Jupiter. Am analizat cu atenţie toate datele NASA obţinute cu ajutorul navei spaţiale Juno.

Provocarea a fost să amestec armonios trei parfumuri puternice pentru a transmite un mesaj", a adăugat Charisis.

Parfumul "Jupiter" are şi note de amoniac, care dispar după cincisprezece minute, dar şi de sulf, culminând cu aroma de migdale amare, şofran şi mosc.

Creatorul noului produs recunoaşte că parfumul său nu este pentru toată lumea, ci doar pentru clienţii cu o imaginaţie bogată. Noua aromă durează până la şase ore.

Sursa: rador

Foto: pixabay