-

Campanie de susţinere a industriei balneare din România

"România Balneară" este numele celei mai mari campanii de susţinere a industriei de profil. Se va desfăşura între 15 martie şi 30 noiembrie.

Evenimentul este orgaizat de patronatele turismului balnear.

Secretarul general al organizaţie, Ioana Mariana, a precizat că proiectul cuprinde două iniţiative: campania de promovare şi un studiu de piaţă al acestui sector, cu scopul de a face cunoscută unui public cât mai larg beneficiile staţiunilor balneare.

Practic noi asta ne propunem cu această iniţiativă, să aducem mai mulţi turişti în staţiunile balneare. În primul şi în primul rând, să comunicăm despre factorii naturali de cură, cu ce ajută. Indiferent dacă vii într-o staţiune balneară pentru tratament sau vii pentru prevenţie, vii pur şi simplu să te simţi mai bine, să te odihneşti.

Evident ne adresăm şi oamenilor care sunt bolnavi şi care ar putea să facă un tratament balenear, care este mult mai puţin invaziv şi, totuşi, în acest moment optează pentru alte tratamente din medicina aleopată.

Campania va cuprinde, între altele, un festival de artă şi folk, care va avea loc la Băile Tuşnad.

Ulterior organizatorii îşi propun să organizezi astfel de festivaluri în cât mai multe staţiuni, pentru atragerea tinerilor, dar şi pentru promovarea culturii prevenţiei.

Sursa: Radio Romania Actualitati

Foto: pixabay.com

Articole înrudite