-

Idei pentru petrecerea timpului în perioada cât #stamacasa

Școlile sunt închise, părinții lucrează de acasă, însă viața nu se oprește aici. Instituțiile de cultură au anunțat că majoritatea programelor cu publicul se transferă în online.

Iată ce pot face părinții și copiii în această perioadă în care autoritățile ne recomandă să stăm în casă.

Unteatru LIVE

Reprezentanții Unteatru au întocmit o primă listă a reprezentațiilor pe care urmează să le transmită live în luna martie.

Vezi AICI programul

Opera Comică pentru Copii se mută online

Opera Comică pentru copii: toate producțiile vor fi transmise în regim profesional, ONLINE, live, la orele programate în stagiune

Vezi AICI programul

Izolarea în literatură:

recomandări Culture (really) is Cool

În această perioadă în care spectacolele sunt interzise, muzeele închise și ieșirea la mall e pe riscul dumneavoastră, transformați izolarea la domiciliu într-un lucru benefic. Citiți o carte! Sau mai multe! Priviți izolarea ca pe o escapadă pe o insulă din mijlocul oceanului.

Iată câteva propuneri de cărți – noi apariții pe care ar fi bine să le aveți cu dumneavoastră pe insula cărții!

Tururi virtuale la Muzeul Național de Istorie a României

Muzeul Național de Istorie a României orgnizează numeroase tururi virtuale ale expozițiilor. Cei care doresc pot vedea pe calculator, în format 2D sau 3D, expozițiile ”România în Marele Război”, ”Felix Terra”, ”Ștefan cel Mare. Din istorie în Veșnicie”, ”SEMPER UNITI”.

muzeulvirtual >

Grădina Botanică 3D

Pentru vizionare aveți nevoie de ochelari 3D. Click AICI

Castelul Bran, în VIDEO

→ Castelul Bran va fi închis în perioada 12 - 31 martie 2020 (cel puțin), pentru prima dată în cei 11 ani de administrare privată.

→ Pentru cei care doresc, totuși, să-l viziteze, aveți la dispoziție VIDEO

Muzeul Antipa - tur virtual

Expozițiile permanente și temporare ale Muzeului Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” pot fi vizitate, în această perioadă, doar virtual.

Virtual tour >

Lista muzeelor cu tur virtual și imagini panoramice - AICI.