-

Un bucătar sibian a câştigat medalia de aur la campionatul de gastronomie din Croaţia

Un bucătar sibian a câştigat locul întâi la Campionatul European Inter-regional de Gastronomie din Croaţia.

Chef Marius Muntean, angajat la un hotel din Sibiu, a câştigat de două ori locul întâi, la două probe, cea de îndemânare şi cea de meniu de restaurant.

La proba de îndemânare, concurenţii au trebuit să îşi arate îndemânarea şi rapiditatea în tăierea cărnii de miel.

La meniul de restaurant, acesta a propus trei feluri, toate feluri principale cu carne de viţel, miel şi muşchi de vită.

Sursa: rador.ro

Foto: pixabay.com

Articole înrudite

Save
Cookies - preferințele utilizatorului
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă refuzați utilizarea cookie-urilor, este posibil ca acest site să nu funcționeze conform așteptărilor.
Accept
Nu accept
Află mai multe
Functional
Instrumente utilizate pentru a vă oferi mai multe funcții atunci când navigați pe site, acestea pot include partajarea socială.
PHP.net
Accept
Nu accept
Marketing
Set de tehnici care au ca obiect strategia comercială și în special studiul pieței.
Facebook
Accept
Nu accept
Vot
Vot
Accept
Nu accept