-

Andrea Bocelli cântă de la balconul Chiarei Ferragni şi al lui Fedez

După ce au fost primii care au iniţiat o strângere de fonduri în favoarea Spitalului San Raffaele din Milano pentru a extinde secţia de terapie intensivă în timpul situaţiei de urgenţă declanşată de coronavirus, Chiara Ferragni şi Fedez s-au gândit la adevărate concerte de la balconul de acasă, cu ocazia flash mob-urilor organizate în fiecare zi, la ora 18:00.

Prima artistă implicată în acestă iniţiativă este Emma Marrone, după care a venit rândul Francescăi Michielin, iar astăzi, 19 martie, Fedez şi Chiara Ferragni au anunţat prezenţa unui oaspete internaţional, care le-a cerut ajutor şi pentru a creşte campania de strângere de fonduri pentru spitalul din Camerino. "Bună dimineaţa, vrem să vă oferim o veste grozavă - a anunţat cuplul Ferragnez pe reţelele de socializare - Astăzi, va cânta de la balcon cu noi toţi în streaming live la ora 18:00, o mare vedetă internaţională: Andrea Bocelli". Tenorul, care a împărtăşit şi a susţinut iniţiativele celui mai "social" cuplu al momentului, va distra vecinii din cartierul lui Fedez şi Ferragni cu vocea sa, dar acesta nu va fi singurul său angajament.
"Maestrul Bocelli ne-a cerut să-l ajutăm să promoveze campania de strângere de fonduri care a început astăzi pentru a ajuta spitalul din Camerino".

RADOR
Foto: Pixabay